Svet-Stranek.cz
VŠE PRO VAŠI POHODU
SALON ELYS

Krásné ruce:VŠE PRO VAŠI POHODU

Krásné ruce


Proč si nechat udělat umělé nehty?


Vaše nehty o Vás prozrazují mnoho věcí. Lidé kolem Vás si všímají Vašich rukou, jak je máte upravené, nalakované, či okousané. Ruce člověka zaujmou už při podání ruky či gestikulaci, a proto by měli být ruce a nehty upravené.
U přírodních nehtů je starost o ně mnohem náročnější, častěji se nehty lámou a nemají mnohdy stejnou délku. Kvalita nehtů je u každého člověka jiná. Na přírodních nehtech vydrží lak či zdobení mnohem kratší dobu než na umělých nehtech.
 Modeláž nehtů je snadné řešení jak udělat ruce elegantnější a upravené na dlouhou dobu. Doma se o ně nemusíte starat, jen zůstává péče o nehtovou kůžičku a ruce. Modeláž mnohdy pomůže od chronického okusování nehtů, řeší i některé deformity nehtů a jejich délku. S umělými nehty si dopřejete délku vašich snů.
Často se s namodelovanými nehty zvedne ženám sebevědomí a cítí se velmi dobře. Nail art - zdobení o Vás také hodně prozradí.


     


Modeláž nehtů UV gelem
Zkrášlíte své ruce a budete mít z nich radost, kterou uvidí i Vaše okolí. I když máte nehty zdeformované (nemocí, úrazem) anebo okousané, určitě se i v tomto případě vyplatí vyzkoušet modeláž nehtů UV gelem. Nehty se mohou zdobit podle ročních období, podle události (svatba, ples apod.) a zajímavým efektem je tzv. 3D efekt, kdy např. kytičky v naneseném gelu jakoby "plují".
   I do zdobení nehtů se promítají aktuální trendy, ale je důležité, aby vám zvolený styl slušel, aby typově seděl k vaší osobnosti. Přizdobení nehtů je třeba brát zřetel i na vaše povolání - ne vždy je vhodné pestré a nápadné zdobení nehtů. Jsou také typy žen, které chtějí působit co nepřirozenějším dojmem. Je důležité, abyste se cítila sama sebou a neměla pochybnosti, zda vám to sluší či nikoliv.
 Modeláž nehtů UV gelem je doporučována z důvodu estetického a z důvodu slabých a lámavých přírodních nehtů. Pěstěné ruce a nehty jsou vaší vizitkou, a pokud nemáte od přírody krásné nehty a chcete to změnit, volte nehtovou modeláž UV gelem. Během pár hodin vám manikérka či nehtová designérka může několika způsoby a technologiemi nehty prodloužit a zpevnit. Gelové nehty jsou pružné, tenčí a pro váš vlastní nehet částečně prodyšné.
 Vzhled gelových nehtů je přirozenější než u akrylu. Současné gelové systémy na modelování nehtů jsou vyrobené bez kyselinových materiálů a to dává možnost dlouhodobého nošení bez neblahého vlivu na
zdraví.