Svet-Stranek.cz
VŠE PRO VAŠI POHODU
SALON ELYS

Janssen cosmetics:VŠE PRO VAŠI POHODU

Janssen cosmetics

JANSSEN COSMETICS - PROFESIONÁLNÍ SALÓNNÍ KOSMETIKA


       Janssen Cosmetics je německá značka s 30- letou tradicí pro poskytování péče o plet´ v profesionálních kosmetických salónech, která má zastoupení na českém trhu od roku 1997. Janssen Cosmetics dodává na kosmetický trh produkty založené na vědecké bázi, v úzkém sepětí s přírodou, které se přibližují standardům farmaceutických výrobků . Používá novou generaci rostliných a mořských výtažků spolu s moderními kosmetickými prvky (např. kmenové buňky, výtažky z mořských řas, aj. extrakty), jejichž působení je vědecky dokázáno. Kosmetické výrobky Janssen jsou vyráběny podle přísných evropských předpisů a norem kvality ISO 9001. Kosmetika Janssen Cosmetics není zkoušena na zvířatech.

       Všechny přípravky Janssen Cosmetics pro domácí použití si můžete po objednání zakoupit v kosmetickém salónu, kde vám ráda poradím s výběrem vhodné kosmetiky pro Vaši plet´. Hlavní rozdíl mezi kosmetickými přípravky zakoupené v běžné obchodní a profesionální kosmetikou je nejen ve složení, ale především v mnohonásobně větším podílu aktivních a farmaceutických látek, které profesionální přípravky obsahují .  


KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ SENSITIVE SKIN - CITLIVÁ PLET´ - v této řadě jsou použity nové extra účinné komplexy s vysokými klidnicími účinky. 1. komplex na snížení citlivosti pleti a 2. ochranným komplexem pro citlivou plet´. Obsahuje zklidňující složky jako jsou např. asijský pupečník, listnatec kopínatý, měsíček zahradní, kořen lékořice, panthenol výtažek z kvasnic a kaštanový výtažek. Ochranný komplex je tvořen Cardiospermum Halicacabum, echiového oleje, aloe vera, kokosovým olejem a dalšími.                      

kosmetika Janssen

KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ COMBINATION SKIN - SMÍŠENÁ PLET´  -  matuje a hydratuje plet´, obsahuje látky , které vyvolávají pocit sametové kůže, houbu fomes, nylonový pudr, mořské řasy a další účinné látky.                

Janssen Janssen

KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ OILY SKIN  - MASTNÁ PLET´  - upravuje a reguluje funkci mazových žláz, zmírňuje zápaly, zamezují zablokování kožních pórů, čistí a zmírňuje maštění a nastavuje ideální stav vaší pleti, tzv. kožní mikroflóra. Obsahuje např. kyselinu hyaluronovou, avokádový extrakt, extrakt z listů oliv, aloe vera, nylonový prášek a další látky.         

Janssen kosmetika